SECTOR > INDUSTRIE

Avit: faciliteren van
de digitale transformatie

Wat voor ondernemingen in het algemeen geldt, gaat zeker op voor productiebedrijven: de uitdagingen door een aaneenschakeling van externe factoren zijn groot. Nieuwe businessmodellen (online!), toenemende concurrentie door vrije-marktverkeer, mondige en kritische consumenten, steeds hogere kwaliteitseisen, verscherpte wet- en regelgeving: het zijn slechts een paar voorbeelden van factoren die de druk doen stijgen.

Ondernemingen zullen kostenefficiënter moeten produceren, hun time-to-market verkorten, differentiëren en diversifiëren, de klanttevredenheid verhogen, innoveren. En dat roept vragen op. Vragen die deels beantwoord zullen worden met behulp van IT.

NEEM CONTACT OP

6 redenen om te kiezen
voor Avit?

c-t-a@2x

Praat direct verder

Behoefte aan een inspirerend gesprek over de uitdagingen van
kennisintensieve industrieën? Neemt dan contact op met onze
accountmanagers Hamid Abedini via +31 (0)6 53 280 767 of
hamid.abedini@avit-xantes.nl of met Umut Kiliçarslan via
+31 (0)6 44 94 01 28 of umut.kilicarslan@avit-xantes.nl

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
CHATSESSIE ONLINE

“Als het zo goed verloopt, gewoon zoals beloofd: daar word ik erg enthousiast van.”

Edwin Idema, senior manager infrastructure Europe at ASICS

“We waren al een tijd bezig met een leverancier die ons VoIP-systeem in Duitsland door moest trekken in ons internationale European Distribution Center daar. Maar dat leidde helemaal nergens toe. Toen we met Cisco in gesprek gingen, wisten die wel de juiste partner voor ons: Avit. Hun accountmanager stond binnen een uur op de stoep. Ik was eerst sceptisch, want we hadden net zeven maanden zonder telefoon gezeten in het EDC. De mensen van Avit zagen heel snel wat er mis was en hoe onze infrastructuur aangepast moest worden. Ook de Proof of Concept die we uitvoerden verliep snel, professioneel en succesvol. Het duurde nog drie maanden, en toen hadden we ons systeem voor Unified Communications, precies zoals we het hebben wilden. Het duurde wat langer doordat we eerst ons netwerk moesten upgraden. Inmiddels zijn we EMEA-breed een Collaboration-platform aan het inrichten, uiteraard ook weer met Avit én met Cisco-technologie. Het lastige is dat we een echt Microsoft-bedrijf zijn, maar dat ons mailsysteem op Google draait. De integratie van die werelden is een hele uitdaging. Ik ben erg blij met Avit als één aanspreekpunt voor het netwerk, VoIP en Collaboration. Hun projectmanagement is erg scherp, ze zitten er echt bovenop, letten op ieder detail. Ze zijn snel, flexibel. Heel professioneel. Als het zo goed verloopt, gewoon zoals beloofd: daar word ik erg enthousiast van.”

Transformatie naar een ‘realtime enterprise’

Met onze infrastructurele dienstverlening stroomlijnen we de bedrijfsvoering, helpen we klanten adequaat te reageren op de marktvraag, verhogen we hun productiviteit, verlagen we hun kosten en versterken we hun concurrentiepositie. We begrijpen hun business en zetten de beste specialisten en producten van de hoogste kwaliteit in om de verbinding te maken tussen strategie en technologie. Op die manier faciliteren we de transformatie naar een ‘real-time enterprise’ die de uitdagingen van de toekomst aankan.

c-t-a@2x

Praat direct verder

Weten hoe Avit de mogelijkheden van Big Data en IoE
ontsluit? Neem dan contact op met onze accountmanagers
Hamid Abedini via +31 (0)6 53 280 767 of hamid.abedini@avit-xantes.nl
of met Umut Kiliçarslan via +31 (0)6 44 94 01 28 of
umut.kilicarslan@avit-xantes.nl.

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
CHATSESSIE ONLINE

Voorbeeld projecten


en downloads

Wij werken aan veel mooie projecten binnen de Industrie. Deze willen we je graag laten zien en kun je hieronder downloaden. Op zoek naar meer informatie? Download de infosheet over onze oplossingen voor de sector Industrie.

Gerelateerde cases

Artikelen

WannaBeSure?

18-05-2017|

Het kan u haast niet ontgaan zijn, de nieuwe generatie bedreigingen die wereldwijd op 12 mei op grote schaal zijn uitgebroken. Gelukkig lijkt het in Nederland redelijk mee te vallen met de aanvallen door de [...]

Avit in een nieuw jasje!

11-05-2017|

Met de geformaliseerde samenwerking tussen Avit en Xantes in september 2015 hebben we door het uitbreiden van ons personeelsbestand, producten- en dienstenportfolio, een grote waarde voor onze klanten kunnen toevoegen. In deze relatief korte periode [...]

Avit-Xantes is Cisco Commercial Partner of the Year

07-10-2016|

Gisteravond werden tijdens de partnerbijeenkomst van Cisco de Cisco Partner Awards 2016 uitgereikt. “Onze Partners zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde met hun oplossingen en diensten op basis van Cisco-technologie. Ze beschikken over diepgaande kennis [...]