SECTOR > OFFSHORE EN MARITIEM

Avit-Xantes: infrastructuren voor de
offshore- en maritieme sector

Voor de offshore- en maritieme sector geldt hetzelfde als voor productie-omgevingen op het vasteland: de potentie, maar ook de complexiteit van de IT wordt steeds groter, de beschikbaarheidseisen zijn torenhoog, flexibiliteit en toekomstbestendigheid zijn basisvoorwaarden – en daarbij is kostenefficiëntie in een zwaar concurrerende context cruciaal.

Maar: de sector kent nog andere uitdagingen. Werken onder vaak zware omstandigheden en ver verwijderd van de bewoonde wereld, vergt veel van techniek én mensen. Dit vereist een specialistische benadering van de netwerkarchitectuur en ondersteunende dienstverlening.

NEEM CONTACT OP

6 redenen om te kiezen
voor Avit-Xantes?

c-t-a@2x

Praat direct verder

Een goed gesprek over uitdagingen en oplossingen voor de offshore-
en maritieme sector? Neem contact op met onze accountmanager
Bob Kok via +31 (0)6 17 00 27 31 of bob.kok@avit-int.com

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE

Volledig geïntegreerde
IP-infrastructuren

Voor deze bedrijfskritische omgevingen ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden we veelzijdige op IP-technologie gebaseerde infrastructuren. Volledig redundant, met een totale integratie van wireless, mobility, security (waaronder CCTV) én infotainment (met het oog op ‘crew welfare’). De volle breedte van onze dienstverlening passen we toe, maar dan op zee. Speciale aandacht besteden we aan de bandbreedte: bínnen de schepen of platforms waar de datastromen snel in omvang toenemen; maar ook voor de verbinding met het thuisfront. Hiervoor maken we gebruik van technologie waarmee we de prestaties van satelliet-WANs naar het hoogste prestatieniveau brengen en de connectie met onshore kantoren borgen.

Koppeling van onshore
en offshore

Alle toegepaste technologieën gebruiken dezelfde gestandaardiseerde netwerkprotocollen. Het IP-netwerk biedt een hoge flexibiliteit, waardoor nieuwe functionaliteiten snel en eenvoudig toegevoegd kunnen worden. Standaardisatie leidt ook tot een aanzienlijke kostenbesparing op onderhoud en (remote) beheer, naast besparingen op ruimte (‘rackspace’), stroomverbruik en bekabeling.

Bovendien is de koppeling met onshore-systemen beter te maken en slechten we zodoende de afstand tussen onshore en offshore. En dankzij onze kennis van de nieuwste technieken van de meest vooraanstaande leveranciers creëren we de ruimte voor toekomstige verbeteringen, bijvoorbeeld de toepassing van datastorage en Big data analytics.

c-t-a@2x

Praat direct verder

Wilt u verder praten over de toegevoegde waarde van Avit-Xantes
voor de maritieme en offshore-sector? Neemt u dan direct contact
op met onze accountmanager Bob Kok via +31 (0)6 17 00 27 31 of
bob.kok@avit-int.com

CONTACTFORMULIER
 
BEL ME TERUG
 
CHATSESSIE ONLINE

Artikelen

Avit-Xantes is Cisco Commercial Partner of the Year

07-10-2016|

Gisteravond werden tijdens de partnerbijeenkomst van Cisco de Cisco Partner Awards 2016 uitgereikt. “Onze Partners zorgen voor een belangrijke toegevoegde waarde met hun oplossingen en diensten op basis van Cisco-technologie. Ze beschikken over diepgaande kennis [...]

Uitbreiding security portfolio met OpenDNS

19-08-2016|

Onlangs heeft Avit-Xantes haar security portfolio verder uitgebreid door de toevoeging van Cisco OpenDNS. Onze specialisten kunnen u door deze toevoeging voorzien van ondersteuning bij het OpenDNS traject, waarmee security-issues aangepakt en voorkomen kunnen worden. [...]

Avit-Xantes is Cisco Solution Innovation Partner of the Year

05-02-2016|

Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partnerdinner bekendgemaakt welke Nederlandse partners de zeventien Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2015. Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. [...]